Anne-Marie en Gerard Klein Wolterink in de bakkerij in winkelcentrum Groot Driene. „Mijn achternaam is veel te lang. En het was ook een knipoog naar Bakker Jos. Drie jaar later sloten we ons aan bij het Echte Bakkersgilde. Toen werd de naam: Gerard De Echte Bakker’.”
Volledig scherm
PREMIUM
Anne-Marie en Gerard Klein Wolterink in de bakkerij in winkelcentrum Groot Driene. „Mijn achternaam is veel te lang. En het was ook een knipoog naar Bakker Jos. Drie jaar later sloten we ons aan bij het Echte Bakkersgilde. Toen werd de naam: Gerard De Echte Bakker’.” © Annina Romita

Gerard werd Echte Bakker in Hengelo, dankzij schoolmusical basisschool De Bron

HENGELO - Ze staan bekend om hun dagelijks vers gebakken brood en banket, hun eigengemaakt roggebrood en tompouces. Maar zonder de schoolmusical van basisschool De Bron was er in Hengelo nooit een ‘Gerard De Echte Bakker’ geweest.

  1. Was het een vergismoord in 1997? In vijf afleveringen op zoek naar antwoorden in De Zaak Beckum
    PODCAST

    Was het een vergis­moord in 1997? In vijf afleverin­gen op zoek naar antwoorden in De Zaak Beckum

    Een onschuldig gezin dat wordt aangevallen. Een gewelddadige seksbranche. Een arrestatieteamlid dat wordt doodgeschoten. Het klinkt als drie zaken, maar het is er één. In de podcastserie duikt Ramon Kunst in De Zaak Beckum. Want waarom wordt een onschuldig gezin zomaar aangevallen? En hoe kan het dat deze zaak nog steeds niet is opgelost? In vijf afleveringen zoeken we antwoorden in een zaak die nog steeds gevoelig ligt.

In samenwerking met indebuurt Hengelo