Groothandel Hanos opent de deuren in Hengelo: van forel tot frikandel

VideoHENGELO - Horecagroothandel Hanos opende maandag in Hengelo. Deze 27ste vestiging biedt rond 100.000 producten, op 17.000 vierkante meter. Van verse forel tot frikandel.

Nicolette van Dam (34) is vaste klant. De blonde actrice runt een brasserie in Amsterdam en is ingehuurd als hostess bij de opening van de laatste Hanos-vestiging. Het familiebedrijf van grondlegger Jan van der Horst opent de 27ste vestiging, aan de John Maynard Keynesstraat, op Westermaat Campus. De witte vlek Twente wordt paars ingekleurd, de Hanos-huiskleur. „Mooi dat het gelukt is”, zegt Jans vrouw Ria, in een oogverblindende oranje robe.

  1. Meidenvoetbal in Hengelo: ‘Voetbalclub zonder meiden is als café met alleen maar mannen’

    Meidenvoet­bal in Hengelo: ‘Voetbal­club zonder meiden is als café met alleen maar mannen’

    HENGELO - De voetbalwedstrijden zijn tien minuten aan de gang en de scheidsrechters hebben nog niet één keer hoeven fluiten voor een overtreding, aan de lijn is nog geen onvertogen woord gevallen en als een speelster een bal kopt, zeggen twee trainers tegen elkaar: „Dat zie je niet vaak”. Welkom bij de Hengelose voetbalclub Wilhelminaschool waar zaterdag en zondag met 1.000 deelneemsters het grootste meidenvoetbaltoernooi van Nederland plaatsheeft.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.