Harry Fluttert bij het graf van zijn vrouw Ans. Hij heeft een aantal spullen bij zich, waaronder een fles water, voor de planten. Uit zijn jaszak haalt hij een uitschuifbare antenne, waarmee hij bladeren van het graf veegt. ,,Die is handig, want ik kan niet te lang bukken. Ik ben bang dat ik omval als ik dat doe”, zegt hij.
Volledig scherm
PREMIUM
Harry Fluttert bij het graf van zijn vrouw Ans. Hij heeft een aantal spullen bij zich, waaronder een fles water, voor de planten. Uit zijn jaszak haalt hij een uitschuifbare antenne, waarmee hij bladeren van het graf veegt. ,,Die is handig, want ik kan niet te lang bukken. Ik ben bang dat ik omval als ik dat doe”, zegt hij. © Tim Nijhof

Harry loopt dagelijks naar zijn vrouw Ans op begraafplaats in Hengelo: ‘Een van de redenen waarom ik zo oud ben’

HENGELO - In de rubriek ‘Niet vergeten’ staan we stil bij de Hengelose begraafplaatsen en de mensen die ze bezoeken. Aflevering 42, Deurningerstraat. De 97-jarige Harry Fluttert wandelt naar zijn vrouw Ans. Een kilometer heen, een kilometer terug. Elke dag. Acht jaar lang nu.

  1. Advocaten willen nader onderzoek naar de gangen van veroordeelde cliënten voor moordpoging op curator Philippe Schol
    PREMIUM

    Advocaten willen nader onderzoek naar de gangen van veroordeel­de cliënten voor moordpo­ging op curator Philippe Schol

    ENSCHEDE/HENGELO - Voor de moordpoging op curator Philippe Schol op 6 november 2019 zijn twee mannen uit Hengelo veroordeeld tot jarenlange gevangenisstraffen. Het gerechtshof moet zich echter buigen over de vraag of het wel Maikel T. T. en Bert-Jan ten V. zijn geweest die de trekker hebben overgehaald. Woensdag was de eerste regiezitting in het hoger beroep bij het Hof in Zwolle.

In samenwerking met indebuurt Hengelo