Impressie van de herinrichting van hoe de Nieuwstraat, hier op de kruising met de Molenstraat, er uit gaat zien. De winkelstraat krijgt dezelfde bestrating als de Enschedesestraat. Maandag beginnen de werkzaamheden.
Volledig scherm
Impressie van de herinrichting van hoe de Nieuwstraat, hier op de kruising met de Molenstraat, er uit gaat zien. De winkelstraat krijgt dezelfde bestrating als de Enschedesestraat. Maandag beginnen de werkzaamheden. © OKRA Landschapsarchitecten/Gemeente Hengelo

Hengelo kleurt geleidelijk aan verder rood, maar bereikbaarheid winkels wordt gegarandeerd

HENGELO - Hengelo kleurt weer een stukje verder rood. Aannemer Dusseldorp begint maandag met de werkzaamheden in de Nieuwstraat. Die winkelstraat krijgt dezelfde bestrating als de Enschedesestraat. De winkels blijven bereikbaar, belooft de gemeente.

  1. Hengelose collega-wethouders laten Mariska ten Heuw (SP) na 12 jaar vallen: ‘Met zulke mensen kan ik niet werken’
    PREMIUM

    Hengelose collega-wethouders laten Mariska ten Heuw (SP) na 12 jaar vallen: ‘Met zulke mensen kan ik niet werken’

    HENGELO - Ze huilde niet, maar het doet gruwelijk zeer. De manier waarop wethouder Mariska ten Heuw na twaalf jaar uit het college van B en W verdwijnt is pijnlijk. Twee collega-wethouders maakten achter haar rug om nieuwe afspraken voor een college zonder haar partij, de SP. „Ik ben oprecht teleurgesteld in een paar mensen, een emotie die voor mij dieper is dan boos zijn”, zegt ze.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.