Zeven energiebesparende artikelen bevat de gratis energiebox die alle Hengelose huiseigenaren, na 800 leden van het HengeloPanel, kunnen krijgen.
Volledig scherm
Zeven energiebesparende artikelen bevat de gratis energiebox die alle Hengelose huiseigenaren, na 800 leden van het HengeloPanel, kunnen krijgen. © Gemeente Hengelo

Hengelo trakteert huiseigenaren op led-lamp, deurdranger en brievenbusborstel

HENGELO - Alle Hengelose huiseigenaren kunnen gratis een led-lamp, tochtstrip, brievenbusborstel en nog vier  energiebesparende artikelen krijgen. Met een totale waarde van zo'n vijftig euro. Ze moeten die wel een beetje snel aanvragen, want op is op.

  1. Basketbal: winst voor mannen en vrouwen Uitsmijters, play-offs steeds dichterbij voor beide teams
    PREMIUM

    Basketbal: winst voor mannen en vrouwen Uitsmij­ters, play-offs steeds dichterbij voor beide teams

    De mannen van Uitsmijters liggen op koers voor de nacompetitie in de promotiedivisie. De Almelose ploeg verstevigde de derde positie door een afgetekende overwinning op Scylla. De vrouwen van Uitsmijters hebben die Final Four van de promo ook nog in zicht. Maar in die competitie zijn de verschillen uiterst klein. Door de winst op hekkensluiter Lokomotief hoeft de ploeg van coach Leroy Williams zich in elke geval geen zorgen meer te maken over degradatie.
    Hengelo

In samenwerking met indebuurt Hengelo