Demonstraties van sportverenigingen en kinderspelen maken traditioneel een belangrijk onderdeel uit van Koningsdag in Hengelo. Of dat zo kan blijven?
Volledig scherm
Demonstraties van sportverenigingen en kinderspelen maken traditioneel een belangrijk onderdeel uit van Koningsdag in Hengelo. Of dat zo kan blijven? © Christian van der Meij

Hengelo trekt niet direct de portemonnee een keer extra voor bruisende Koningsdag

HENGELO - Hengelo trekt nog niet direct de portemonnee om zeker te zijn van een bruisende Koningsdag volgend jaar. Er is immers nog niet eens een programma en begrotings. Als de nood echt aan de man is, kan er altijd nog financieel worden bijgesprongen.

  1. Stemming zit er weer goed in op 19e Meimarkt Pathmos

    Stemming zit er weer goed in op 19e Meimarkt Pathmos

    Het is het jaarlijkse hoogtepunt van de wijk: de Meimarkt Pathmos. Zaterdag werd die al weer voor de negentiende keer gehouden. Altijd gezellig, altijd duizenden bezoekers die over de kilometerlange rommelmarkt door de karakteristieke straten van Pathmos rondstruinen. Bewoners en verkopers van buiten de wijk hadden hun zolders weer flink uitgekamd en gelukkig werden er goede zaken gedaan. Mede dankzij de optredens op het Muziekplein dat bij de Meimarkt hoort, zat ook de muzikale stemming er als vanouds goed in.
    Enschede