De ‘verrommeling’ van het Prins Bernhardplantsoen wordt aangekaart door raadslid Frank Peters van ProHengelo, die zojuist aangetroffen afval bijeen heeft gesprokkeld.
Volledig scherm
PREMIUM
De ‘verrommeling’ van het Prins Bernhardplantsoen wordt aangekaart door raadslid Frank Peters van ProHengelo, die zojuist aangetroffen afval bijeen heeft gesprokkeld. © Annina Romita

Hengeloos plantsoen valt ten prooi aan vernieling en verrommeling: ‘Er is totaal geen handhaving daar’

HENGELO - In het Prins Bernhardplantsoen blijft veel rommel achter en er wordt veel vernield. „Het is een parel midden in onze steeds mooier wordende stad, maar het lijkt erop alsof we strenger moeten zijn als we dit zo willen houden.”

  1. Weg met het chagrijn! Leuke verhalen uit Hengelo, Borne en Goor: da’s pas fijn!
    PREMIUM
    Nieuwsupdate

    Weg met het chagrijn! Leuke verhalen uit Hengelo, Borne en Goor: da’s pas fijn!

    HENGELO/BORNE/GOOR - Bah, wat een chagrijn en onvrede weer deze week. Je zou er depressief van worden. Niet doen! Er gebeurde, zoals altijd, ook genoeg waar je vrolijk van wordt. Wat dacht u van een bankdrukker in Hengelo die dé smoes heeft gevonden om niet bij zijn schoonouders te eten? Of anders van een tweeling die zich met een slim winkelwagentje naar een hoger niveau rijdt in Goor en een sportheld van onze grootste sportheld die zo maar in Borne komt squashen?

In samenwerking met indebuurt Hengelo