Een deelscooter geparkeerd op een oversteekplek bij de Europatunnel.
Volledig scherm
PREMIUM
Een deelscooter geparkeerd op een oversteekplek bij de Europatunnel. © GinoPress B.V.

Hengeloos raadslid wil maatregelen om ‘bende’ met deelvervoer tegen te gaan

HENGELO - Het deelvervoer in de stad heeft zijn intrede gedaan. Maar wat doet dat met het straatbeeld? Scootertjes worden overal geparkeerd, deelfietsen ook. Dat is gemeenteraadslid Frank Peters van ProHengelo een doorn in het ook. Hij vindt het maar ‘een bende’ en wil dat er snel maatregelen worden genomen.

 1. Ouders ‘lieve en sociale’ Tom Peezenkamp (14) uit Hengelo doneren zijn lichaam voor organen: ‘Hij leeft nu voort in die mensen’
  PREMIUM

  Ouders ‘lieve en sociale’ Tom Peezenkamp (14) uit Hengelo doneren zijn lichaam voor organen: ‘Hij leeft nu voort in die mensen’

  HENGELO - Je zult als ouders maar de beslissing moeten nemen om het lichaam van je zoon beschikbaar te stellen voor orgaandonatie. Het overkomt Dennis en Nanja Peezenkamp uit Hengelo. Hun zoon Tom (14) raakte woensdag 16 november ernstig gewond bij een verkeersongeval in Hengelo. Op donderdag 24 november overleed hij. „Hij leeft nu voort in vijf mensen.”
 2. Advocaten willen nader onderzoek naar de gangen van veroordeelde cliënten voor moordpoging op curator Philippe Schol
  PREMIUM

  Advocaten willen nader onderzoek naar de gangen van veroordeel­de cliënten voor moordpo­ging op curator Philippe Schol

  ENSCHEDE/HENGELO - Voor de moordpoging op curator Philippe Schol op 6 november 2019 zijn twee mannen uit Hengelo veroordeeld tot jarenlange gevangenisstraffen. Het gerechtshof moet zich echter buigen over de vraag of het wel Maikel T. T. en Bert-Jan ten V. zijn geweest die de trekker hebben overgehaald. Woensdag was de eerste regiezitting in het hoger beroep bij het Hof in Zwolle.

In samenwerking met indebuurt Hengelo