De normaal zo rustige Coba Kellingstraat in Hengelo werd 11 maart 2021 opgeschrikt door het schietincident. De rechtbank in Almelo veroordeelde de brievenbusschutter dinsdag 22 maart tot een celstraf van 6  jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
De normaal zo rustige Coba Kellingstraat in Hengelo werd 11 maart 2021 opgeschrikt door het schietincident. De rechtbank in Almelo veroordeelde de brievenbusschutter dinsdag 22 maart tot een celstraf van 6 jaar. © GinoPress B.V.

Hengelose brievenbusschutter krijgt niet 3,5 maar 6 jaar cel: ‘Als je nu niet opendoet, vermoord ik jullie’

ALMELO/HENGELO - De 34-jarige Benyamin I. is veroordeeld tot een celstraf van zes jaar omdat hij door de brievenbus van zijn zus in Hengelo schoot. Daarmee bracht hij de levens van zijn zus, zwager en drie kinderen in gevaar. De rechtbank in Almelo legt een bijna dubbele gevangenisstraf op aan de man. Het OM eiste twee weken terug 3,5 jaar cel.

  1. Als man uit Rijssen niet betaalde zou vrouw (24) uit Hengelo zijn familie en politie zeggen dat hij haar verkrachtte, dus tikte hij 30.000 euro af
    PREMIUM

    Als man uit Rijssen niet betaalde zou vrouw (24) uit Hengelo zijn familie en politie zeggen dat hij haar verkracht­te, dus tikte hij 30.000 euro af

    Bontjassen, schoenen en tassen. De Hengelose Priscilla B. (24) kocht het allemaal, maar niet van haar eigen geld. Bijna anderhalf jaar lang smeekte ze om geld bij haar internetvriend uit Rijssen. En als hij geen geld overmaakte? Dan besloot B. te dreigen. „Dan zou ze tegen de politie en mijn familie vertellen dat ik haar verkracht heb.”
    Hengelo

In samenwerking met indebuurt Hengelo