Irma Bruggeman van de Stichting 074PK, initiatiefnemer om tot de werkplaats te komen. „Wij willen hier allerlei workshops geven. Het zou mooi zijn als ook bedrijven hiervoor belangstelling tonen."
Volledig scherm
PREMIUM
Irma Bruggeman van de Stichting 074PK, initiatiefnemer om tot de werkplaats te komen. „Wij willen hier allerlei workshops geven. Het zou mooi zijn als ook bedrijven hiervoor belangstelling tonen." © Robin Hilberink

Hengelose kunstwerkplaats richt zich nu ook op het bedrijfsleven

HENGELO - Bijna honderd kunstenaars weten nu al de weg te vinden naar kunstwerkplaats De Möllerwerf. Maar directeur Irma Bruggeman wil méér. „Alles is nu nog in ontwikkeling. We zoeken nog naar de verbinding met het bedrijfsleven."

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?

In samenwerking met indebuurt Hengelo