Welbions is in principe alleen telefonisch of per mail bereikbaar.
Volledig scherm
Welbions is in principe alleen telefonisch of per mail bereikbaar. © Rikkert Harink

Hengelose woningcorporatie Welbions sluit kantoren

HENGELO - De kantoren van Welbions in Hengelo zijn gesloten voor bezoek. Maatregelen van de woningcorporatie kunnen niet achterblijven.

„De gezondheid en veiligheid van onze huurders, onze medewerkers en partners staat boven alles. Welbions wil daarom fysieke contactmomenten zoveel mogelijk beperken.” 

Contract tekenen

Met dit als uitgangspunt houdt Welbions de kantoren gesloten. De corporatie is alleen telefonisch en per e-mail bereikbaar. „Alleen wanneer een huurder een contract moet tekenen, dan gebeurt dat in ons kantoor in Hengelo.”

Opleveringen

Woninginspecties en opleveringen van woningen gaan door. Dit gebeurt vaak digitaal en waar contracten moeten worden getekend, gebeurt dit op kantoor in Hengelo. Daarbij wordt gezorgd voor voldoende afstand tussen de huurder en de medewerker.

Dringend

 Reparatieverzoeken gebeuren alleen als het dringend is: buitensluiting, gaslek, lekkages en andere incidenten. In lege woningen kunnen nog wel werkzaamheden gebeuren. Alle geplande huisbezoeken, spreekuren en klankbordgroepen gaan niet door. Ook wordt tijdelijk gestopt met onderhoudsprojecten.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.