Volledig scherm
PREMIUM
© Boaz Timmermans

In deze Hengelose wijk zijn bewoners al die hondenpoep beu

HENGELO - Hondenpoep en loslopende honden. Al jaren staan ze steevast in de top 3 van de grootste ergernissen van Nederlanders. In de Hasseler Es in Hengelo loopt het volgens wijkbewoners nu echt de spuigaten uit.

Handhaven doet de overheid niet, hondenbezitters zelf aanspreken daar komt alleen maar ruzie van, maar niets doen is geen optie vinden ze. "Het wordt steeds erger", zegt Michel van Kalsbeek, één van de bewoners aan de Louis Bouwmeesterstraat. "Ik vind geregeld hondenpoep in de voortuin en er ontstaan gevaarlijke situaties doordat honden loslopen op het fietspad achter ons huis. Ik vind het echt te gek voor woorden. Het lijkt erop dat mensen steeds vaker denken: na mij de zondvloed."

  1. Ruim 25 mille uit Rabofonds voor projecten in Hengelo, Borne en Hof van Twente

    Ruim 25 mille uit Rabofonds voor projecten in Hengelo, Borne en Hof van Twente

    HENGELO - Het Rabofonds van Rabobank Centraal Twente richt zich op duurzame initiatieven die het maatschappelijke, sociale of culturele leven in onze lokale gemeenschap versterken. Projecten die hierop gericht zijn, kunnen in aanmerking komen voor een bijdrage uit dit fonds. In het derde kwartaal is een bijdrage van € 25.200,-- toegezegd aan acht projecten in de gemeente Borne, Hengelo, Hof van Twente en omliggende plaatsen.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.