Tijdens het Joubert-toernooi bij Achilles’12 in 2020 betaalde Rick Dekkers 900 euro voor het gesigneerde shirt van Zlatan Ibrahimovic.
Volledig scherm
PREMIUM
Tijdens het Joubert-toernooi bij Achilles’12 in 2020 betaalde Rick Dekkers 900 euro voor het gesigneerde shirt van Zlatan Ibrahimovic. © Jody van den Berg

Jouberttoernooi Hengelo: voetballen voor kinderen met een handicap

HENGELO - 28 teams uit de regio doen zaterdag mee aan het Jouberttoernooi op het terrein van Achilles’12 aan de Oude Bornseweg. De opbrengst van het toernooi gaat naar de Stichting Joubert Nederland, die er onder meer een weekendje weg mee bekostigt voor gezinnen met kinderen die lijden aan het syndroom van Joubert.

  1. In de ogen van de VVD begint Hengelo op crimineel Rotterdam te lijken
    PREMIUM
    Column

    In de ogen van de VVD begint Hengelo op crimineel Rotterdam te lijken

    Ik fietste op één van deze warme avonden naast mijn echtgenote op het fietspad aan de Bornsestraat, toen er achter ons een fietser liet merken dat hij nogal haast had. Ik kon niet zo snel opzij. De man achter mij beviel dat niet. Hij haalde ons in op dat nauwe fietspad en schampte mij. Waarop ik riep: „Rustig aan!” De man stopte verderop. Er ontstond een discussie. En ineens schreeuwde hij: „Ik kan je ook gewoon doodsteken.”

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.