De Hengelose wethouder Gerard Gerrits (rechts) overhandigt de cheque aan Jeffrey Scholten (midden) en Ramon van Groesen van Kidzstore.
Volledig scherm
De Hengelose wethouder Gerard Gerrits (rechts) overhandigt de cheque aan Jeffrey Scholten (midden) en Ramon van Groesen van Kidzstore. © Cees Elzenga/hetoog.nl

Kidzstore uit Hengelo wint Startersprijs

HENGELO Jeffrey Scholten en Ramon van Groesen van Kidzstore uit Hengelo zijn de winnaars van de Startersprijs Midden Twente 2019. De uitslag werd maandagavond bekend gemaakt tijdens het drukbezochte Starterscafé in de Hengelose schouwburg. 

Kidzstore begon vorig jaar als een webshop in duurzame babyartikelen. Inmiddels hebben Scholten en Van Groesen een eigen winkel in de binnenstad van Hengelo, met een eigen lijn wasbare luiers. 

Gedreven

De jury was lovend over de winnaars: ‘De goede uitgangspositie, de snelle ontwikkeling en het financiële perspectief waren doorslaggevend. Jeffrey en Ramon zijn erg gedreven en zitten vol met ideeën voor hun product.Zo willen zij graag ouders ontzorgen en een abonnement aanbieden waarbij de gebruikte luiers worden opgehaald en gewassen.’ 

Cheque

De winnaars van de Startersprijs ontvingen de wisseltrofee (een beeldje van de Hengelose kunstenaar Ties Mulder) en een cheque van 3000 euro. De andere genomineerden waren Novito Concepten uit Hengelo, Totaallift uit Bentelo en restaurant ’t Hertme’s Ambacht uit Hertme. Zij kregen elk een cheque van 1000 euro.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.