Volledig scherm
Rogier (links) en Frank lieten hun honden Brownie en Coco eind juli zwemmen in de blusvijver bij Plein Westermaat, tussen Hengelo en Borne. © Bert Janssen

Kijkcijferhit Frank en Rogier stelt kluswerk in Hengelo tentoon

 HENGELO - Frank (Jansen) en Rogier (Smit), bekend van hun kijkcijferhit Paleis voor een Prikkie op SBS6, laten dinsdagavond hun kluswerk in Hengelo zien. 

Het paar was tijdens de hittegolf van eind juli bij Angela (25) en Duncan (29), die van Den Haag naar de Hengelo wijk Berflo Es waren verhuisd, met hun drie kinderen en hun hond.

,,Het leek wel of we in Wassenaar aankwamen, zo sjiek en mooi’’, vertelden de twee interieurdesigners en levensgenieters, terwijl ze hun honden Brownie en Coco uitlieten in de blusvijver bij plein Westermaat. Het was hun zevende trouwdag, bij zeker 40 graden.

Lief en jong gezin

Frank: ,,We troffen een heel lief en jong gezin met een mooi jaren 30-huis, maar het interieur was gekregen en via Marktplaats bij elkaar gezocht.’’ De bewoners moesten rondkomen van 30 tot 50 euro per week. Frank (73) en Rogier (44) shopten bij De Schatkamer in Hengelo en kringloopwinkel Het Goed in Enschede. Doel was voor slechts 250 euro de woonkamer compleet in Griekse stijl te restylen.

Naar Paleis voor een Prikkie kijken gemiddeld rond een miljoen mensen. De uitzending van Paleis voor een Prikkie is dinsdag om 20.30 uur op SBS6.

Frank en Rogier vinden Hengelo prachtig, vertelden ze eerder:

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.