Pedro Sluiter Foto
Volledig scherm
PREMIUM
© Pedro Sluiter Foto

‘Landverraders’ die snelwegen opruimen na boerenprotest nu ook bedreigd: ‘Te gek voor woorden’

Bedrijven die deze ochtend hielpen bij het opruimen van de rotzooi na boerenprotesten op de A1,  A28 en A50 in Oost-Nederland worden bedreigd. Zogenaamde ‘klokkenluiders’ delen foto’s en contactgegevens op internet en in appgroepen om ‘landverraders’ publiekelijk aan de schandpaal te nagelen. Ook Twentse bedrijven zijn slachtoffer. ,,Te gek voor woorden.”

11 reacties

 • Peter Rykmans

  8 maanden geleden
  Ik heb geen moeite met boerenacties maar mag niet tot ongelukken lijden. Dat moet ophouden. Het land plat leggen prima want het is de enigste manier hoe deze overheid zal luisteren naar boeren en op redelijke wijze aanschuiven bij de onderhandelingstafel. Dus niet met VVDer Remkes aan het hoofd wat meteen wantrouwen creëert maar neutrale persoon met vertrouwen beide kanten. Rutte & Co heeft hier geen belangstelling bij en laat de onrust doorpruttelen. Betekend nog meer escalatie en harde acties.
 • Jan Bouwen

  8 maanden geleden
  Hoe bekrompen in je denken moet je zijn om dit soort acties te voeren!!!??
 • jack de vries

  8 maanden geleden
  moeten er eerst doden vallen opsluiten die kloten boeren het boeren verstand gebruiken als het er is ???? criminelen
 • jack de vries

  8 maanden geleden
  heel simpel minder produceren en alleen voor nederland dan klopt de vraag en aanbod ook weer en krijgen ze weer betere prijzen minder uitstoot en minder werken en ze worden dan niet meer uitgezogen door de supermarkten. maar de boeren konden de laatste 20 jaar de geul niet vol genoeg krijgen meer meer meer groter groter groter uitbrijden met geld van de EU en dan exporteren wij moeten bloeden voor de productie naar het buitenland gewoon een gemengd bedrijf van maken deel vee en deels landbouw
 • Bert Mansveld

  8 maanden geleden
  Dit loopt de spuigaten uit inmiddels. Zo langzamerhand mag men deze gasten wel eens een keer wat harder aanpakken. Als je andere mensen bedreigd die tevens hun brood moeten verdienen en je uit bent op de totale ontwrichting van de maatschappij, gedraag je je als een terrorist en dien je als zodanig aangepakt te worden. Helemaal klaar met deze lieden inmiddels. Waar is trouwens de premier van zijn gave land?
 1. Tafeltennis: Thijs Smit uit Enschede is na 10 jaar terug op het NK voor A-spelers: ‘hier mag ik heel trots op zijn’
  PREMIUM

  Tafelten­nis: Thijs Smit uit Enschede is na 10 jaar terug op het NK voor A-spe­lers: ‘hier mag ik heel trots op zijn’

  Het is een bewogen jaar voor Thijs Smit. De directeur van basisschool Liduina begon een tweede carrière met een eigen bedrijf in teambuilding en vitaliteit en op sportief gebied verruilde hij ‘zijn’ Entac voor Hercules in Terborg. Die veranderingen gaven hem zoveel energie en motivatie dat hij zich prompt plaatste voor het NK, komende zaterdag in Zwolle.
  Enschede

In samenwerking met indebuurt Hengelo