Volledig scherm
Naast een nieuw likje verf behoren ook kortere lijntjes tot de aanpassingen die met de naamsverandering gepaard gaan © ZGT

Mammapoli ZGT wordt Borstkliniek Oost-Nederland

HENGELO - De mammapolikliniek van Ziekenhuis Groep Twente gaat vanaf deze maand door het leven als Borstkliniek Oost-Nederland (BON). De naamsverandering gaat gepaard met een aantal aanpassingen.

Niet alleen krijgt de polikliniek in Hengelo een vers verflaagje, het ZGT is per oktober ook bezig met het bij elkaar brengen van verschillende specialismen die belangrijk zijn tijdens de behandeling van borstkanker.

Korte lijnen
De chirurg-oncologen, internist-oncologen, plastisch chirurgen en radiotherapeuten houden vanaf nu op dezelfde locatie spreekuur zodat iedere specialist zijn of haar deskundigheid eenvoudiger af kan stemmen op die van de collega's.

Borstkankermaand
Omdat oktober landelijke Borstkankermaand geven een aantal BON-specialisten lezingen over de ziekte. Zij vertellen meer over de diagnose, de behandelmogelijkheden en de gevolgen van borstkanker. De eerste vindt woensdag 26 oktober om 19.30 uur plaats in Het Nije Huis in Hengelo. In Restaurant 't Brodshoes in Rijssen is dinsdag 8 november om 18.30 uur een bijeenkomst.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.