Volledig scherm
Foto ter illustratie © Getty Images

Man (29) zwaar mishandeld door groep jonge jongens in Hengelo

112HENGELO - Een 29-jarige man uit Hengelo is in de nacht van zaterdag of zondag omstreeks 01.15 uur zwaar mishandeld door een groep van ongeveer zes jongens. Dit gebeurde op het Broekmedenpad in Hengelo. 

De man fietste in het gezelschap van een andere man en vrouw vanaf het centrum richting de fietsbrug ‘Weusthagbrug’ toen zij werden opgewacht door een groep jonge jongens van 16 à 17 jaar oud. Zonder aanleiding werd de man geslagen en tegen zijn hoofd geschopt nadat hij op de grond was gevallen.

De man heeft flinke bloeduitstortingen over zijn hele lichaam en pijnlijke lichaamsdelen aan deze zware mishandeling overgehouden.

Onderzoek

De politie is inmiddels een onderzoek gestart en is op zoek naar eventuele getuigen die meer weten van deze zware mishandeling. Mensen die deze groep jonge jongens rond dit tijdstip bij de Weusthagbrug hebben zien staan worden verzocht contact op te nemen met de politie.

  1. Rake klappen op bedrijventerrein Almelo waren poging tot afpersing in drugswereld

    Rake klappen op bedrijven­ter­rein Almelo waren poging tot afpersing in drugswe­reld

    ALMELO - Echt spectaculair ziet het er op beeld niet uit. Twee mannen en een vrouw komen rustig aanlopen bij een bedrijfspand aan de Virulyweg in Almelo. Ze spreken voor het pand een man aan, er wordt vervolgens veel met armen gezwaaid en gewezen. Dan krijgt de aangesproken man kort achter elkaar twee klappen. Hij blijft overeind, krijgt een vriendschappelijke handdruk en geeft een kameraadschappelijke ‘boks’ waarna de drie weer weglopen. Toch is de kijker van de videobeelden getuige van “een poging tot afpersing”, aldus officier van justitie Jansen.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.