Man gewond bij steekpartij in Hengelo, twee personen aangehouden

Video | UpdateHENGELO - De politie is vannacht uitgerukt voor een steekpartij in de Deldenerstraat in Hengelo. Hierbij is één man gewond geraakt.  

De steekpartij vond rond 4:45 uur plaats. De omgeving werd direct afgezet met lint. Het was niet meteen duidelijk wat er aan de hand was en wie er betrokken waren bij het incident. Op basis van de eerste verklaringen werden een 26-jarige vrouw uit Hengelo en een 27-jarige man uit Enschede aangehouden. De politie ontdekte bij het fouilleren van de man dat hij een flinke hoeveelheid drugs bij zich had.

Verwondingen

Bij het incident liep één man verwondingen op aan zijn arm. Hij naar het ziekenhuis gebracht. Ook de aangehouden vrouw raakte gewond aan haar hand. Zij is behandeld op de eerste hulp en werd daarna overgebracht naar het arrestantencentrum.

Het is nog niet duidelijk wat de toedracht is van de steekpartij. De politie is op zoek naar getuigen. Mensen die meer informatie hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Volledig scherm
Steekpartij Hengelo © News United / Jack Huygens
  1. Hoe de missie van trashpacker Tijmen uit Hengelo uitgroeit tot wereldwijde beweging
    PREMIUM
    Video

    Hoe de missie van trashpac­ker Tijmen uit Hengelo uitgroeit tot wereldwij­de beweging

    Wat begon als een spontane opruimactie in Zuidoost-Azië, is bijna een jaar later uitgegroeid tot een wereldwijde beweging met meer dan tienduizend backpackers en lokale bevolking. Tijmen Sissing, de 28-jarige ‘trashpacker’ uit Hengelo, is hét gezicht in de strijd tegen zwerfafval geworden. Inmiddels is hij weer in Vietnam en op 20 juli houdt Tijmen de Global Trashpacking Day. Het doel voor 2019? Honderdduizend vuilniszakken vullen met afval. Over heel de wereld.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.