Volledig scherm
PREMIUM
HENGELO - Modespektakel in de Hengelose binnenstad. EDITIE: HENGELO FOTO: Lars Smook LS20180909 © Lars Smook

Modellen stralen in de zon tijdens spektakel in Hengelose binnenstad

HENGELO - Op een zonovergoten catwalk in de binnenstad van Hengelo, showden zondagmiddag tientallen modellen de nieuwste najaars-en wintermode. De twintigste editie van het Modespektakel zorgde voor een gezellige drukte rond de Lambertuskerk.

Bijna dertig winkeliers zorgden voor een afwisselende modeshow waarvan het publiek zin kreeg om te winkelen. Verschillende stijlen heren, dames- en kindermode trokken voorbij. Dan stylish, dan casual en af en toe met een knipoog. Kleine hondjes als accessoire bijvoorbeeld, de modellen van Elzinga die in boxershort en met twee verschillende kniekousen voorbij kwamen of het rek met de nieuwste woonaccessoires dat over de paarse loper werd gedragen. Opvallend was de kleding die uitgezocht was bij Het Goed (de kringloopwinkel in Hengelo). Of eigenlijk ook weer helemaal niet opvallend, want aan niets was te merken dat het eigenlijk om afgedankte outfits ging. Net zo hip dus als de rest die langs wandelde.

  1. Debby moet 455 euro betalen door fout in parkeergarage MST: ‘Ik moet hun probleem oplossen’

    Debby moet 455 euro betalen door fout in parkeerga­ra­ge MST: ‘Ik moet hun probleem oplossen’

    ENSCHEDE/HENGELO – Na een familiebezoek in het MST in Enschede komt Debby Nijenhuis zaterdagmiddag opeens voor een zeer onaangename verrassing te staan. De 47-jarige Hengelose ziet bij de slagboom dat ze een boete van 455 euro open heeft staan, gelijk aan ruim 32 dagen parkeren in de parkeergarage. Een fout in het systeem, zo blijkt iets later. „Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Dat vind ik niet het ergste. Maar ik word nu opgezadeld met hun probleem.”

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.