Na tien jaar leegstand moet dit het 'vetste' pand van Hengelo worden

VideoHENGELO - Meer dan tien jaar stond het grotendeels leeg, een van de grootste kantoorpanden in Hengelo aan de Wegtersweg. Tot 2009 huurde energiebedrijf Essent het grootste gedeelte van het gebouw, daarna durfde niemand het meer aan. Tot nu. 

Minuscule kantoorruimtes langs rondlopende gangen, zo zag het er jaren geleden uit. De vroege vormen zijn nog net te zien in het pand aan de Wegtersweg. Niet voor lang meer, er wordt hard gewerkt aan een modern interieur. Het vernieuwde gebouw krijgt de naam DSTRCT/74, naar het kengetal van regio Hengelo, en moet in het oog springen.

  1. Mijn grote angst: lijk ik binnenkort op baardaap Tom Hanks?
    PREMIUM
    COLUMN

    Mijn grote angst: lijk ik binnenkort op baardaap Tom Hanks?

    Lang geleden was er een aardig reclamespotje op tv. Je zag een man achter een raam, met een zeem. Geknipt en geschoren, keurige verschijning. Dan begint hij het venster te lappen. De zeem gaat lang mee, vertelt hij de kijker; weken in het kwadraat. Zonder dat er een gat in valt. Maand, na maand, na maand, na maand. Hij gebruikt niet voor niks een Enka Vileda, de Rolls Royce onder de zemen. Nog geen vier gulden, toen.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.