Volledig scherm
Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. © Mark Kohn

Nicci French-fans opgelet: wereldberoemd schrijversduo naar Hengelo

HENGELO - Fans van de wereldberoemde thrillers van Nicci French opgelet: het beroemde schrijversduo Nicci Gerrard en Sean French brengt zaterdag 6 juli een bezoek aan Boekhandel Broekhuis in Hengelo.

Het Britse echtpaar, dat bij het grote publiek bekend is onder de naam Nicci French, is in Hengelo ter promotie van hun nieuwe boek Huis vol Leugens dat op 2 juli verschijnt. De schrijvers gaan in de boekhandel in gesprek met fans en signeren hun werk.

Hun nieuwe boek gaat over de 45-jarige Neve die een ogenschijnlijk gelukkig leven leidt, met haar echtgenoot en drie kinderen. Schijn bedriegt, want ze heeft een affaire met een getrouwde man. Op een dag krijgt Neve een berichtje dat ze naar zijn appartement moet komen. Daar treft ze haar minnaar dood aan. In paniek begaat ze daarbij een grote fout: ze maakt de plaats delict schoon, zodat het lijkt alsof ze er nooit geweest is. Ze wil niet dat haar affaire naar buiten komt. Maar daarna heeft ze geen keus: ze moet blijven liegen. 

Huis vol leugens is de eerste los te lezen thriller van Nicci French in jaren.

Nicci Gerrard en Sean French zijn zaterdag 6 juli van 10.30 tot 11.30 uur in Boekhandel Broekhuis aan de Wemenstraat in Hengelo.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.