Magda Meijer klaagt over niet bezorgde post. Een teamleider van PostNL was donderdag bij haar thuis aan de Horstweg om over de problemen te praten en een oplossing te zoeken.
Volledig scherm
PREMIUM
Magda Meijer klaagt over niet bezorgde post. Een teamleider van PostNL was donderdag bij haar thuis aan de Horstweg om over de problemen te praten en een oplossing te zoeken. © Rikkert Harink

Noodkreet Hengeloos echtpaar: ‘De app van PostNL zegt dat er post is voor ons, maar die komt nooit aan’

Magda en Herman Meijer aan de Horstweg in de Hengelose wijk De Nijverheid weten het ook niet meer. Sinds enkele maanden hebben ze de app van PostNL geïnstalleerd. Daarop kunnen ze zien dat er post naar hen onderweg is. „Maar die post komt nooit aan. Waar blijft die post dan?”, zegt Magda ten einde raad.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.