John van der Vegt,  bestuursvoorzitter ROC van Twente, de hal van de hoofdvestiging in Hengelo: „Uitbreiding van het aantal lessen op school is voorlopig onbespreekbaar." Het betreft een archieffoto, daarom draagt hij geen mondkapje.
Volledig scherm
PREMIUM
John van der Vegt, bestuursvoorzitter ROC van Twente, de hal van de hoofdvestiging in Hengelo: „Uitbreiding van het aantal lessen op school is voorlopig onbespreekbaar." Het betreft een archieffoto, daarom draagt hij geen mondkapje. © Tubantia

Noodkreet ROC van Twente: studenten in de knel

HENGELO - De hoeveelheid online lessen en het tekort aan stageplekken beginnen nu echt een probleem te worden in het mbo. Aan studieduurverlenging valt bijna niet meer te ontkomen, zegt bestuursvoorzitter John van der Vegt van ROC van Twente.

  1. Huizen in Hengelo staan wagenwijd open bij renovatie; ‘de gelegenheid maakt de dief’, weet de professor
    PREMIUM

    Huizen in Hengelo staan wagenwijd open bij renovatie; ‘de gelegen­heid maakt de dief’, weet de professor

    HENGELO - Yvonne Olthuis-Kosters verbaasde zich erover dat het huis van haar vader alsmaar open stond tijdens het groot onderhoud. Nu is hij een gouden armband kwijt. Hij is de zoveelste. Professor misdaadwetenschap Marianne Junger van Universiteit Twente zegt dat de gelegenheid de dief maakt. Corporatie Welbions bekijkt voortaan per project of meer maatregelen nodig zijn, zoals cameratoezicht.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.