Begin juli onderschepte de politie 515 pakketten van 250 gram uit een container met kalksteen uit Curaçao. De laatste partij maakte onderdeel uit van een drugslijn tussen Curaçao en Oost-Nederland, die de politie op 30 juni oprolde.
Volledig scherm
PREMIUM
Begin juli onderschepte de politie 515 pakketten van 250 gram uit een container met kalksteen uit Curaçao. De laatste partij maakte onderdeel uit van een drugslijn tussen Curaçao en Oost-Nederland, die de politie op 30 juni oprolde. © Politie

OM ontdekt nieuwe drugslijn in strafzaak cocaïnetransporten tussen Curaçao, Twente en Achterhoek

De zes mannen die verdacht worden van een cocaïnelijn tussen Curaçao, Twente en de Achterhoek blijven langer in voorlopige hechtenis. Een verdachte die toen minderjarig was komt op vrije voeten. Het OM meldde nog een drugslijn op te spoor te zijn.

  1. Vechten in een café? Deze vier Twentse steden voeren de zwarte lijst in, als ‘fantastische stok achter de deur’
    PREMIUM

    Vechten in een café? Deze vier Twentse steden voeren de zwarte lijst in, als ‘fantasti­sche stok achter de deur’

    ALMELO/ENSCHEDE - In vier Twente steden komen gasten die zich misdragen in een horecagelegenheid binnenkort op een zwarte lijst. Dat zijn Enschede, Almelo, Hengelo en Oldenzaal. Horecaondernemers en politie juichen de maatregel toe. „Het is een fantastische stok achter de deur.” Het gaat om een afgeschermde website, waarop raddraaiers met naam en foto worden geregistreerd.

In samenwerking met indebuurt Hengelo