Impressie van hoe Sportlaan Driene eruit moet gaan zien. ,,Niemand zal straks nog spreken van een gribusbuurt. Sportlaan Driene wordt een van de mooiste plekken om te wonen in Hengelo”, zegt wethouder Mariska ten Heuw.
Volledig scherm
PREMIUM
Impressie van hoe Sportlaan Driene eruit moet gaan zien. ,,Niemand zal straks nog spreken van een gribusbuurt. Sportlaan Driene wordt een van de mooiste plekken om te wonen in Hengelo”, zegt wethouder Mariska ten Heuw. © RRog Stedenbouw en Landschap

Op weg naar een nieuw Sportlaan Driene: ‘Dit wordt een van de mooiste plekken van Hengelo’

HENGELO - Sportlaan Driene gaat op zijn kop. Er is een plan neergelegd voor het gebied waarin wonen, onderwijs, zorg en sport bij elkaar komen.

  1. Rechter geeft gelegenheidsdief Thomas U. (27) uit Hengelo laatste kans: ‘Besef goed, dit is een cadeautje!’
    PREMIUM

    Rechter geeft gelegen­heids­dief Thomas U. (27) uit Hengelo laatste kans: ‘Besef goed, dit is een cadeautje!’

    HENGELO/ALMELO - De gelegenheid maakt de dief. Dat gaat zeker op voor Thomas U. (27). Als hij iets van waarde ziet liggen, is er niet veel voor nodig voordat hij het meeneemt. Zo ook 24 januari dit jaar in Hengelo, als hij een laptoptas ziet liggen in een geparkeerde auto. Hij denkt maar aan één ding: ‘Die wil ik wel hebben.’ De eigenaar van de auto treft even later zijn auto met kapotgeslagen portierraam aan, de laptop is spoorloos.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.