Asil Alsalem over de nieuwe spoedpost: „Op de opleiding leer je alles, maar ik vind dat je je kennis moet bijhouden en verdiepen waar dat kan.”
Volledig scherm
PREMIUM
Asil Alsalem over de nieuwe spoedpost: „Op de opleiding leer je alles, maar ik vind dat je je kennis moet bijhouden en verdiepen waar dat kan.” © Marieke Amelink

Patiënten uit de hele regio kunnen voor spoedgevallen naar Hengelose tandartsenpost

HENGELO - Patiënten van 76 tandartsen uit de hele regio kunnen voortaan voor spoed terecht in Hengelo. Tandarts Asil Alsalem bedient vanuit haar praktijk aan de Dennenbosweg mensen die ’s avonds, in het weekend of tijdens de vakantie van hun eigen tandarts pijn- of andere klachten hebben die niet kunnen wachten.

De bijna tachtig tandartsen hebben een contract gesloten met de Hengelose Alsalem. Zij hoeven geen avond- of weekenddiensten meer te draaien en hoeven geen vervanging te zoeken als ze op vakantie gaan. Voor zo’n 200.000 patiënten is de vervangende tandartsenpraktijk voortaan altijd de post aan de Dennenbosweg, wat voor sommige mensen een stuk verder rijden is omdat zelfs tandartsen uit Hellendoorn en Bathmen zijn aangesloten. Maar wie pijn heeft en geholpen moet worden, heeft dat er vast voor over.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.