Een aantal verontruste Hengeloërs overhandigden  presidium-voorzitter Marie-José Luttikholt (midden) en wethouder Gerard Gerrits (rechts naast haar) woensdagavond de petitie tegen de verkoop van de oude bieb aan de Vondelstraat.
Volledig scherm
Een aantal verontruste Hengeloërs overhandigden presidium-voorzitter Marie-José Luttikholt (midden) en wethouder Gerard Gerrits (rechts naast haar) woensdagavond de petitie tegen de verkoop van de oude bieb aan de Vondelstraat. © Michel Hasselerharm

Petitie en moties in gemeenteraad Hengelo helpen niks: verkoop oude bieb aan Vondelstraat gaat door

HENGELO - Projectontwikkelaar Van Wijnen wordt ‘gewoon’ de nieuwe eigenaar van de vroegere bibliotheek aan de Vondelstraat. Pogingen van de gemeenteraad om de verkoop terug te draaien, liepen op niets uit. Ook een petitie met dik 2.000 handtekeningen hielp niet.

  1. Schietpartij bruiloft Beckum heeft voor Almelose vader van bruidegom vervelend staartje

    Schietpar­tij bruiloft Beckum heeft voor Almelose vader van bruidegom vervelend staartje

    ALMELO/DEN HAAG/BECKUM - „Allemaal leugens van de politie”, zei een Almelose horecaondernemer die in 2019 zijn wapenvergunning na 25 jaar moest inleveren. De man zou dreigementen hebben geuit aan het adres van een andere Almeloër. Een jongeman die op 2 februari 2019 met een vuurwapen om zich heen schoot op de bruiloft van zijn zoon in Beckum Palace. Maandag stapte de vader van de bruidegom naar de Raad van State, om de intrekking van zijn vergunning aan te vechten.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.

Poll

Er moet een kinderburgemeester komen voor Hengelo

  • Ja, kinderen moeten kunnen meepraten over beleid dat hen aangaat (22%)
  • Ja, maar alleen als ceremoniële functie bij evenementen (6%)
  • Neutraal: leuk als er een kinderburgemeester komt, maar zo is het ook prima (17%)
  • Nee, kinderen hebben onvoldoende inzicht in wat het beste is voor de maatschappij (55%)
551 stemmen