Volledig scherm
PREMIUM
HENGELO - Exterieur pand van Privéhuis Sandra, de vroegere Club Romance aan de Emmaweg 2 / hoek Helmerstraat in Hengelo. © Frans Nikkels

Privéhuis in Hengelo: snuiven, onveilige seks en zieke prostituees

HENGELO - Privéhuis Sandra in Hengelo moet definitief dicht als bordeel. Dat heeft burgemeester Schelberg besloten. Belangrijkste reden is dat een 12-jarig meisje voor haar moeder de seksafspraken regelde. Maar controleurs zagen meer misstanden.

Dat blijkt uit de bestuurlijke rapportage, die aan het besluit voor sluiting ten grondslag ligt. Uit een whatsapp-gesprek - waar controleurs de hand op legden - zou blijken dat er in de club wel eens openlijk werd gesnoven, dat vrouwen soms onveilige seks hadden en dat er ook wel eens dames werkten met dodelijke ziektes.

  1. Debby moet 455 euro betalen door fout in parkeergarage MST: ‘Ik moet hun probleem oplossen’

    Debby moet 455 euro betalen door fout in parkeerga­ra­ge MST: ‘Ik moet hun probleem oplossen’

    ENSCHEDE/HENGELO – Na een familiebezoek in het MST in Enschede komt Debby Nijenhuis zaterdagmiddag opeens voor een zeer onaangename verrassing te staan. De 47-jarige Hengelose ziet bij de slagboom dat ze een boete van 455 euro open heeft staan, gelijk aan ruim 32 dagen parkeren in de parkeergarage. Een fout in het systeem, zo blijkt iets later. „Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Dat vind ik niet het ergste. Maar ik word nu opgezadeld met hun probleem.”

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.