Sanne en Kay willen weer mogen dollen bij de kleigaten van Rientjes in Hengelo

videoHENGELO - Waarom mag labrador Kay niet meer loslopen rond de Kleigaten van Rientjes? Sanne Jellema (11) zou zo graag haar hond weer laten dollen, rennen en zwemmen op hun favoriete uitlaatstek, maar bordjes verbieden dat sinds enkele weken. „Het is hier groot genoeg voor honden én vissers.”

Ze heeft een heuse spreekbeurt in Huize Jellema gehouden om vader, moeder en zus ervan te overtuigen dat er een hond moest komen. Nu, ruim een jaar nadat er een pup kwam, zijn labrador Kay en Sanne  dikke maatjes. „Ze heeft echt bewezen een geweldig baasje te zijn, Kay krijgt nog steeds alle aandacht en beweging”, zegt  vader Age (47) trots. 

  1. Bruiloftschutter Beckum schoot drie keer: OM wil jarenlange celstraf

    Bruiloft­schut­ter Beckum schoot drie keer: OM wil jarenlange celstraf

    BECKUM - Hij dacht naar eigen zeggen een goede daad te verrichten toen hij een heethoofd op het bruiloftsfeest diens pistool aan hem liet geven. Dan zou er tenminste niet mee worden geschoten. Maar even later haalde hij zelf drie keer de trekker over te midden van de gasten. Het Openbaar Ministerie eist 18 jaar cel tegen de man die vorig jaar drie mensen verwondde bij een schietincident in Beckum Palace. Het noemt de verklaring over het pistool ‘kul’.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.