Voorproefje van het interieur.
Volledig scherm
Voorproefje van het interieur. © Kim Jansen

Schouwburgcafé Hengelo voor het eerst open als The Green Room

HENGELO - The Green Room opent vandaag de deuren. Boenders Catering, de nieuwe uitbater van het schouwburgcafé, maakte afgelopen zaterdag de nieuwe naam bekend. Voorlopig is The Green Room alleen open tijdens voorstellingen. 

Vanavond tijdens de buitenfilm Green Book (in samenwerking met Filmhuis Hengelo om 20.30 uur) is het café voor het eerst open. Met nog een beperkte kaart. De officiële opening zal op een later moment volgen. Marijn Zoetman van Boenders Catering: „Tijdens de lunch zijn we nog niet open en met het diner presenteren we nu een kleinere kaart dan we straks zullen doen.” 

Het theatercafé heeft de afgelopen maanden een grondige restyling ondergaan. De letters van de voormalige brasserie So Nice zijn net van de gevel. Zoetman: „Er moet nog wel het een en ander gebeuren. Zo moeten nieuwe meubels nog geleverd worden, dat is iets vertraagd.” Boenders (ook bekend van 't Wapen van Beckum) zet de bestaande samenwerking met de JP van den Bent Stichting voort. Ook de samenwerking met de andere vaste gebruikers zal worden gecontinueerd. Wanneer The Green Room op volle sterkte draait is nog niet bekend. 

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.