Slapen boven de oldtimers? Het kan vanaf dit najaar in Hengelo!

VideoHENGELO - Een nachtje logeren boven een werkplaats die vol staat met oldtimers. Het is vanaf komend najaar mogelijk in Gebouw 16 aan het Esrein in Hengelo. 

 1. De buik vol voor verkeerslessen, puisten in beschermd stadsgezicht en zorgen om duurzame buren
  PREMIUM
  Nieuwsupdate

  De buik vol voor verkeers­les­sen, puisten in beschermd stadsge­zicht en zorgen om duurzame buren

  HENGELO/MARKELO/DIEPENHEIM/BORNE - Je doet zo je best om de wereld een beetje mooier, beter en, als het even kan, duurzamer te maken. Maar dat ook daadwerkelijk te bereiken, gaat niet altijd zonder slag of stoot. Dat bleek wel weer deze week. Met gedoe over zonnepanelen in het Hengelose tuindorp, de dreiging van windturbines aan de grens bij Markelo en Borne en dineren voor verkeerslessen aan vluchtelingen in Diepenheim.
 2. Tubantia zet op 15 april de deuren open: ‘Jullie doen er voor ons toe’
  PREMIUM
  op de redactie

  Tubantia zet op 15 april de deuren open: ‘Jullie doen er voor ons toe’

  Op onze redactie is het vaak een levendige boel. De online redacteuren zijn druk om bezoekers van app en website het laatste nieuws als eerste te brengen. Verslaggevers lopen al bellend over de redactievloer, degene aan de andere kant van de lijn stevig ondervragend. En de collega’s van vormgeving buigen zich over de nog lege krantenpagina’s van de volgende dag en de vraag hoe de verhalen daar weer een mooie plek kunnen krijgen.

In samenwerking met indebuurt Hengelo