HENGELO - Particuliere stichting All4Free hielp eerder ook gezinnen die door de coronacrisis niet meer terecht konden bij de Voedselbank Midden-Twente.
Volledig scherm
HENGELO - Particuliere stichting All4Free hielp eerder ook gezinnen die door de coronacrisis niet meer terecht konden bij de Voedselbank Midden-Twente. © Lenneke Lingmont

Slingerjaarprijs voor hulporganisatie All4Free Hengelo

HENGELO - Melissa Muller van de hulporganisatie All4Free heeft de Slingerjaarprijs 2020 gewonnen. Zij kreeg een vrijdagmiddag een cheque van 500 euro overhandigd uit handen van Frank Kerckhaert, voorzitter van De Slinger Hengelo. Johan Westra van SKO en Sajida Zaimi van Brains & Craft kregen een Slingertrofee, gemaakt door mensen van Atelier Z van Aveleijn.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.

Poll

Er moet een kinderburgemeester komen voor Hengelo

 • Ja, kinderen moeten kunnen meepraten over beleid dat hen aangaat (22%)
 • Ja, maar alleen als ceremoniële functie bij evenementen (6%)
 • Neutraal: leuk als er een kinderburgemeester komt, maar zo is het ook prima (17%)
 • Nee, kinderen hebben onvoldoende inzicht in wat het beste is voor de maatschappij (55%)
551 stemmen