Rian Jannink -Schabbink (rechts), met initiatiefnemer Sharon Tanke-Ezendam bij maar een klein gedeelte van alle hulpgoederen die inmiddels al vanuit Hertme naar Oekraïense vluchtelingen in Opole zijn gestuurd. Inzet: Michel Hasselerharm.
Volledig scherm
PREMIUM
Rian Jannink -Schabbink (rechts), met initiatiefnemer Sharon Tanke-Ezendam bij maar een klein gedeelte van alle hulpgoederen die inmiddels al vanuit Hertme naar Oekraïense vluchtelingen in Opole zijn gestuurd. Inzet: Michel Hasselerharm. © Marieke Amelink & Carlo ter Ellen

Te druk en het helpt toch niet. Gelukkig hebben we ‘kroonjuweel’ Rian uit Hertme. Die doet het gewoon

NieuwsupdateBORNE - Mensen die andere mensen helpen. De een krijgt er een lintje voor. De ander een juweel. Over een derde zullen we nooit iets horen of zien. Ze hebben allemaal hun eigen verhaal. Voor wie deze week dit ‘pareltje’ heeft gemist of er niet genoeg van kan krijgen: Rian uit Hertme.

  1. De bijzondere kunst van Wynand (61) uit Hengelo: ‘Ik heb dit ook naar minister Grapperhaus gestuurd’
    PREMIUM
    Met video

    De bijzondere kunst van Wynand (61) uit Hengelo: ‘Ik heb dit ook naar minister Grapper­haus gestuurd’

    HENGELO - Anderhalf jaar geleden kon minister Grapperhaus zich op zijn bruiloft niet aan de door hemzelf gepredikte anderhalve meter afstand houden. Het leverde hem, naast bakken vol kritiek, ook een merkwaardig cadeau op. Van een bijzondere kunstenaar uit Hengelo, wiens werk nu te zien is op de Art Brut Biennale. „Ik kreeg een boek met een handgeschreven voorwoord terug, als bedankje.”

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.