Volledig scherm
William ter Beek, nieuwe voorzitter van LokaalHengelo. © Christian van der Meij

Ter Beek voorzitter LokaalHengelo

HENGELO William ter Beek is de nieuwe voorzitter van LokaalHengelo. De voormalig fractievertegenwoordiger voor de VVD en oprichter van Democratisch Forum Hengelo  is op de algemene ledenvergadering unaniem gekozen als opvolger van Edwin Oude Middendorp.

Oude Middendorp had vorig jaar al aangegeven te willen aftreden omdat de functie slecht te combineren was met zijn (internationaal) ondernemerschap.

Ervaring

„William zal met vierkoppig bestuur de partij leiden en voorzien van nieuwe impulsen voorzien. Hij heeft veel ervaring in het politieke speelveld en werkt vanuit vertrouwen en de relatie” zegt Oude Middendorp. 

Democratisch Forum

Het lukte Ter Beek vorig jaar niet om met de nieuwe partij Democratisch Forum Hengelo een zetel te bemachtigen bij de gemeenteraadsverkiezingen. De partij besloot toen voorlopig geen activiteiten meer te ontwikkelen.

Net als Oude Middendorp heeft ook oud-raadslid Leo Janssen op de vergadering afscheid genomen van het bestuur, vanwege persoonlijke omstandigheden. Hij wil voorlopig zijn tijd voornamelijk besteden aan zijn gezin, meldt het bestuur. 

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.