Feest bij Basisschool De Hunenborg, leerlingen, leerkrachten en ouders vieren de officiële heropening van de school in de Hengelose Es.
Volledig scherm
Feest bij Basisschool De Hunenborg, leerlingen, leerkrachten en ouders vieren de officiële heropening van de school in de Hengelose Es. © Frans Nikkels Fotografie

Transformatie van basisschool de Hunenborg in Hengelo is compleet: en dat is een feestje waard

HENGELO - De leerlingen van basisschool De Hunenborg in de Hengelose Es wisten niet wat ze zagen op hun eerste schooldag na de vakantie. Hun school aan de Old Ruitenborg had van binnen een complete restyling ondergaan. Met man en macht is gewerkt om van het schoolgebouw een fijne leeromgeving te maken. 

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.