Volledig scherm
© Google Street View

Twee mishandelingen bij KFC in Hengelo

HENGELO - Bij de KFC aan de Holtersweg was het dinsdagavond onrustig. Tussen 18.45 en 19.15 uur vonden twee mishandelingen plaats. 

Twee mannen en een vrouw zaten dinsdag op het terras van KFC te eten. Tussen deze groep en een voorbijlopende groep vrouwen ontstond een conflict. Dat werd gesust, maar één van de vrouwen kwam later terug om verhaal te halen. Het conflict escaleerde, de teruggekomen vrouw mishandelde de vrouw op het terras. Het slachtoffer deed aangifte van mishandeling. 

Later op de avond werd een van de twee mannen bij hun auto mishandeld door een jongeman. Volgens de politie hoorde deze man bij de groep passeerde vrouwen. Ook van deze mishandeling is aangifte gedaan. 

Volgens de slachtoffers waren er op het moment van het conflict meerdere mensen aan het filmen. De politie vraagt mensen die beelden hebben zich te melden. 

  1. Debby moet 455 euro betalen door fout in parkeergarage MST: ‘Ik moet hun probleem oplossen’

    Debby moet 455 euro betalen door fout in parkeerga­ra­ge MST: ‘Ik moet hun probleem oplossen’

    ENSCHEDE/HENGELO – Na een familiebezoek in het MST in Enschede komt Debby Nijenhuis zaterdagmiddag opeens voor een zeer onaangename verrassing te staan. De 47-jarige Hengelose ziet bij de slagboom dat ze een boete van 455 euro open heeft staan, gelijk aan ruim 32 dagen parkeren in de parkeergarage. Een fout in het systeem, zo blijkt iets later. „Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Dat vind ik niet het ergste. Maar ik word nu opgezadeld met hun probleem.”

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.