Volledig scherm
© ANP

Twentebad krijgt rapportcijfer 7,5 van Hengeloërs

HENGELO -Het Twentebad krijgt het rapportcijfer 7,5 van Hengeloërs. Dat blijkt uit een peiling van het Kennispunt Twente. Ruim de helft van de Hengeloërs bezoekt het zwembad in Hengelo wel eens. Bezoekers zijn minder tevreden over de prijzen.

Het Twentebad is populair onder Hengeloërs, vijfenvijftig procent van de inwoners van de gemeente Hengelo bezoekt het bad wel eens. Daarvan is 16 procent wekelijks in het water te vinden. De bezoekers komen voor plezier of ontspanning (ongeveer 50 procent) of om de conditie te verbeteren (40 procent). 

Uit de peiling, die is gehouden onder het HengeloPanel en is uitgevoerd door Kennispunt Twente blijkt dat Twentebad het rapportcijfer 7,5 scoort. Inwoners van Hengelo zijn over het algemeen tevreden over de parkeermogelijkheden, de bereikbaarheid en de vriendelijkheid van het personeel. Minder tevreden zijn de geënquêteerden over de prijzen van de kaartjes en abonnementen.  Zo laat 25 procent weten (zeer) ontevreden te zijn over de prijzen. Tweeënveertig procent is wel (zeer) tevreden, 33 procent heeft ‘neutraal’ ingevuld. 

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.