Volledig scherm
Mustafa wordt sinds 29 augustus vermist © Politie Hengelo

Vermiste Mustafa (23) uit Hengelo levend teruggevonden in buitenland

HENGELO - De 23-jarige Mustafa Abou Maiseh is levend teruggevonden in het buitenland, zo bevestigt de politie. De Hengeloër van Syrische afkomst werd sinds 29 augustus vermist, nadat hij zonder opgaaf van reden van huis vertrok.

Mustafa krijgt volgens de politie momenteel 'de zorg die hij nodig heeft'. Waar hij precies teruggevonden en welke zorg de 23-jarige Hengeloër nodig heeft kan de woordvoerder vanwege de privacy van Mustafa niet vertellen. Volgens een bericht op Twitter zou hij in Parijs zijn gevonden.

Op de avond van zijn vermissing werd Mustafa nog gesignaleerd op het station van Zwolle, met een treinkaartje richting Amsterdam in zijn bezit. Hij was nog nooit eerder vermist geweest, maar kwam volgens de politie 'de laatste tijd wat verward over.'

"De instanties bekijken nu hoe het verder gaat en wanneer en of Mustafa weer terug naar Nederland komt", besluit een woordvoerder. Abou Maiseh is dinsdagochtend van de vermistenlijst op de website van de politie gehaald, waarmee zijn vondst officieel is.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.