De pastorie en Plechelmuskerk in Deurningen. Als het aan de vereniging ZOED ligt verrijst hier een appartementencomplex voor twaalf zorgappartementen. Het Collectief Behoud Kerktuin en Kwaliteit Dorpskern is hier tegen en wil daar een nieuwe openbare discussie over.
Volledig scherm
PREMIUM
De pastorie en Plechelmuskerk in Deurningen. Als het aan de vereniging ZOED ligt verrijst hier een appartementencomplex voor twaalf zorgappartementen. Het Collectief Behoud Kerktuin en Kwaliteit Dorpskern is hier tegen en wil daar een nieuwe openbare discussie over. © Robin Hilberink

Verzet tegen plannen woonzorgcentrum in Deurningen: ‘Nieuwe open discussie is nodig’

DEURNINGEN - Een groepje bezorgde inwoners van Deurningen wil dat de plannen voor een woonzorgcentrum in de pastorietuin midden in het dorp herzien worden.

  1. Rechter geeft gelegenheidsdief Thomas U. (27) uit Hengelo laatste kans: ‘Besef goed, dit is een cadeautje!’
    PREMIUM

    Rechter geeft gelegen­heids­dief Thomas U. (27) uit Hengelo laatste kans: ‘Besef goed, dit is een cadeautje!’

    HENGELO/ALMELO - De gelegenheid maakt de dief. Dat gaat zeker op voor Thomas U. (27). Als hij iets van waarde ziet liggen, is er niet veel voor nodig voordat hij het meeneemt. Zo ook 24 januari dit jaar in Hengelo, als hij een laptoptas ziet liggen in een geparkeerde auto. Hij denkt maar aan één ding: ‘Die wil ik wel hebben.’ De eigenaar van de auto treft even later zijn auto met kapotgeslagen portierraam aan, de laptop is spoorloos.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.