Ambulances spoedden zich vrijdagavond laat naar de woning aan de Grote Stern in Rozenburg. Reanimatie mocht helaas niet meer baten.
Volledig scherm
Ambulances spoedden zich vrijdagavond laat naar de woning aan de Grote Stern in Rozenburg. Reanimatie mocht helaas niet meer baten. © Media TV

Vrouw (32) uit Hengelo vrijdagavond doodgestoken in Rotterdam

VIDEOROTTERDAM/HENGELO - De 32-jarige vrouw die vrijdagavond werd doodgestoken in haar huis in de Rotterdamse wijk Rozenburg, is de in Hengelo geboren en opgegroeide D. van Zetten. Ze had een dag eerder nog kerst gevierd bij haar familie in Hengelo. De vrouw laat vier kinderen achter, ze vertrok al op jonge leeftijd uit Hengelo. De politie hield een 33-jarige Rotterdammer aan voor de moord, het gaat om de vader van twee van haar vier kinderen.

  1. Hennepkwekerij met 1000 plantjes in nep-koeriersbedrijf Hengelo, OM wil ton winst afpakken
    PREMIUM

    Hennepkwe­ke­rij met 1000 plantjes in nep-koeriersbe­drijf Hengelo, OM wil ton winst afpakken

    HENGELO/ALMELO - Tegen Gevriye K. (33) uit Enschede is dinsdagmiddag een werkstraf van 120 uur en een voorwaardelijke celstraf van 1 maand geëist. In zijn bedrijfspand aan de Hassinkweg in Hengelo werd twee jaar geleden een hennepplantage met bijna 1000 planten ontdekt. Ook zou de Enschedeër ruim een ton moeten terug betalen, de door het Openbaar Ministerie geschatte winst van de plantage.

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.