Hedy de Bruin (links) en Christine Willems in wat vroeger de aula en nu de mediatheek is. Ze zijn beiden oud-leerling en nu docent aan De Grundel, waarvoor ze een reünie organiseren vanwege het 75-jarig bestaan van het lyceum.
Volledig scherm
PREMIUM
Hedy de Bruin (links) en Christine Willems in wat vroeger de aula en nu de mediatheek is. Ze zijn beiden oud-leerling en nu docent aan De Grundel, waarvoor ze een reünie organiseren vanwege het 75-jarig bestaan van het lyceum. © Emiel Muijderman

Warm nest, maar vertoning van Turks Fruit ging lyceum De Grundel toch iets te ver

HENGELO - Toen ze nog leerling waren, was het de aula. En werden er films gedraaid. Behalve Turks Fruit. Nu ze docenten zijn, is het de mediatheek. Christine Willems en Hedy de Bruin gaan er graag op de foto. Alleen al om iedereen een beetje ‘lekker’ te maken voor de reünie van Lyceum de Grundel.

  1. Inflatie dilemma voor Twentse ondernemers: ‘Waarom pikt overheid een graantje mee als je een bonus geeft?’
    PREMIUM

    Inflatie dilemma voor Twentse onderne­mers: ‘Waarom pikt overheid een graantje mee als je een bonus geeft?’

    ENSCHEDE - De inflatie lag vorige maand voor het eerst in bijna vijftig jaar boven de 10 procent. Dat merken consumenten in de portemonnee en het zorgt voor dilemma’s bij ondernemers. De eigenaar van het Twentse Jongbloed Fiscaal Juristen pleit voor belastingvrije bonussen. „Nu gaat een groot deel van zo’n bedrag naar de staat, waarom moet die een graantje meepikken?”

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.