Onzekerheid over het verloop van het leven? Of gewoon blinde woede? Een weekje Borne, Hengelo en Hof van Twente in vogelvlucht.
Volledig scherm
PREMIUM
Onzekerheid over het verloop van het leven? Of gewoon blinde woede? Een weekje Borne, Hengelo en Hof van Twente in vogelvlucht. © Beeldbewerking Tubantia

Woede, uitbundigheid en stil verdriet: het schiet weer alle kanten op in Borne, Goor en Hengelo

NieuwsupdateHENGELO/BORNE/GOOR - Woedend als een Almelose wethouder op Borne of een verongelijkte huurder van Welbions in Hengelo. Verbaasd als een Bornse wethouder over Almelo. Uitbundig als een feestganger in Goor. Of zo stilletjes als een kat in een wasmachine, een huurder van Welbions of een feestganger in Goor. Het schoot weer alle kanten op deze week.

  1. In de ogen van de VVD begint Hengelo op crimineel Rotterdam te lijken
    PREMIUM
    Column

    In de ogen van de VVD begint Hengelo op crimineel Rotterdam te lijken

    Ik fietste op één van deze warme avonden naast mijn echtgenote op het fietspad aan de Bornsestraat, toen er achter ons een fietser liet merken dat hij nogal haast had. Ik kon niet zo snel opzij. De man achter mij beviel dat niet. Hij haalde ons in op dat nauwe fietspad en schampte mij. Waarop ik riep: „Rustig aan!” De man stopte verderop. Er ontstond een discussie. En ineens schreeuwde hij: „Ik kan je ook gewoon doodsteken.”

In samenwerking met indebuurt Hengelo

Hengelo e.o.