Carlo ter Ellen
Volledig scherm
© Carlo ter Ellen

Blog | Alleen Heracles houdt nog beetje van Ajax

Het was een hilarisch moment bij FC Twente-Vitesse afgelopen zondag. Tien minuten na rust ontplofte de Grolsch Veste plotseling van geluk. Doelpunt FC Twente? Nee. De gelijkmaker van De Graafschap tegen Ajax in Doetinchem.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 3. Blog | Na koninklijke visite moet Heracles terug naar de basis

  Blog | Na koninklij­ke visite moet Heracles terug naar de basis

  Na vandaag moet het echt afgelopen zijn. Als het koningspaar rond het middaguur het Polman Stadion heeft verlaten, telt er dit seizoen nog maar een ding bij Heracles: de bikkelharde strijd tussen de lijnen. Weg met alle randzaken, opsmuk, mooidoenerij. De make-up van het nieuwe stadion kan eraf. Het moet weer over het wekelijkse gevecht op het veld gaan in. Terug naar de basis, terug naar de core-business van de club: vechten voor punten.
 4. Blog | Mike te Wierik met handschoenen, het kan echt niet

  Blog | Mike te Wierik met handschoe­nen, het kan echt niet

  Ik kon mijn ogen niet geloven zaterdagavond. Zag ik dat goed bij de opkomst van de elftallen van Heracles en AZ? Had Mike te Wierik handschoentjes aan gedaan? Dit kon niet waar zijn. De noeste, stoere centrale verdediger, de keiharde, onverzettelijke, meedogenloze strijder in het hart van de Almelose defensie was, als een van de weinigen bij Heracles, bang om koude handjes te krijgen. Een treurig moment in dit toch historische seizoen van Heracles.