Carlo ter Ellen
Volledig scherm
© Carlo ter Ellen

Blog | Hopelijk kiest Ziyech niet weer de verkeerde club

Ik heb dinsdag weer eens een training van FC Twente bijgewoond. Ik had een afspraak met Hakim Ziyech, hij had nog een prijs van ons tegoed. De bezoekers van deze website hebben hem met afstand aangewezen als beste speler van FC Twente van het afgelopen seizoen.

 1. 'Rentree Fred Rutten bij FC Twente een slecht plan'

  'Rentree Fred Rutten bij FC Twente een slecht plan'

  FC Twente gaat dus in gesprek met Fred Rutten. De club ziet de 52-jarige oefenmeester als de ideale kandidaat voor de functie van technisch directeur. Misschien komen ze al pratend wel tot de conclusie dat hij beter op het veld kan staan. Rutten houdt namelijk meer van het gras dan van het kantoor. En dus is hij wellicht ook kandidaat om Alfred Schreuder als hoofdtrainer op te volgen. Als de clubleiders er tenminste in slagen de bekritiseerde coach met een acceptabele afkoopsom naar de uitgang van de Grolsch Veste te loodsen.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 3. Geen verjaardagssfeer FC Twente in De Grolsch Veste

  Geen verjaar­dags­sfeer FC Twente in De Grolsch Veste

  FC Twente bestaat 50 jaar. Over een paar weken is de club jarig. In de nacht van 13 op 14 april 1965 gaven de aartsrivalen Enschedese Boys en Sportclub Enschede het officiële sein om verder te gaan als FC Twente’65. De club bevindt zich midden in een jubileumjaar. Een halve eeuw FC Twente, het lijkt de ultieme aanleiding voor een groot feest. Maar het moge duidelijk zijn dat er nog geen verjaardagssfeer hangt in De Grolsch Veste.
 4. Ook in skybox van Heracles ontbreekt straks Almelo

  Ook in skybox van Heracles ontbreekt straks Almelo

  De skybox in het voetbalstadion, ik hou er wel van. Bitterballetje, pindaatje, biertje, babbeltje, potje voetbal. Een ideale combinatie van de leuke dingen des levens. Ik begrijp ook heel goed dat bedrijven en overheidsinstellingen daar een tonnetje per jaar voor uittrekken. De skybox is de ideale plek om te netwerken, om mensen met elkaar in contact te brengen, om informeel zaken te doen, om je relaties een impuls te geven, gasten uit te nodigen. Ontspannen sfeertje en een optimale afleiding in de vorm van sportief vermaak. Wat wil je nog meer?