Henk van Schuppen.
Volledig scherm
PREMIUM
Henk van Schuppen. © Carlo ter Ellen

Kerken in Almelo open voor stiltezoekers, supermarkt op slot voor graaiers

COLUMNALMELO - Een crisis heeft ook zijn zegeningen. Mooi om te zien dat zo veel mensen en organisaties ook in Almelo opstaan om kwetsbare  gedupeerden te helpen.  

 1. Blog | Jan Berendsen en Gert-Jan Verbeek hebben toch iets gemeen

  Blog | Jan Berendsen en Gert-Jan Verbeek hebben toch iets gemeen

  De reactie van volleybalcoach Jan Berendsen na afloop van de verloren derby van zijn ploeg Eurosped-TVT tegen Springendal Set-Up’65, afgelopen zondag, was even bizar als fascinerend. Berendsen vond het niet zo erg dat zijn meiden de kans lieten liggen om het gevecht tegen de streekrivaal uit Ootmarsum bij een 2-1 voorsprong af te maken. TVT verspeelde twee matchpoints, verloor de vierde set met 29-27, knakte in de vijfde set en verloor met 3-2.
 2. Blog | Peter Bosz en Hendrie Krüzen passen niet bij Ajax

  Blog | Peter Bosz en Hendrie Krüzen passen niet bij Ajax

  Ik heb de laatste drie weken het sportnieuws gevolgd vanuit een ander deel van deze wereld. Soms heeft een mens vakantie nodig. En als het even kan stap ik dan in een vliegtuig om een poosje elders op deze planeet te vertoeven. Maar hoe mooi het Caribisch gebied en Florida ook zijn, ik moest en zou dagelijks de actualiteit in Twente en Nederland volgen. Ik wilde niks missen van het nieuws over FC Twente, Heracles en alle andere ontwikkelingen op en rond sportvelden in deze wereld.
 3. Blog | Na koninklijke visite moet Heracles terug naar de basis

  Blog | Na koninklij­ke visite moet Heracles terug naar de basis

  Na vandaag moet het echt afgelopen zijn. Als het koningspaar rond het middaguur het Polman Stadion heeft verlaten, telt er dit seizoen nog maar een ding bij Heracles: de bikkelharde strijd tussen de lijnen. Weg met alle randzaken, opsmuk, mooidoenerij. De make-up van het nieuwe stadion kan eraf. Het moet weer over het wekelijkse gevecht op het veld gaan in. Terug naar de basis, terug naar de core-business van de club: vechten voor punten.

Blogs