Carlo ter Ellen
Volledig scherm
© Carlo ter Ellen

Promoveer pispaal tot videoscheids en het voetbal is gered

Scheidsrechter Jeroen Sanders had donderdagavond na afloop van Heracles-FC Groningen geen keuze. Hij gaf voor de camera’s van FOX en de NOS volmondig toe dat hij de 2-2 van Chery nooit had mogen goedkeuren. De bal had voordien de achterlijn gepasseerd en dus was de gelijkmaker ongeldig. Het kostte Heracles de zege en dus twee punten. Het zou maar zo kunnen zijn dat de Almelose club die twee punten straks in mei tekort komt om de nacompetitie tegen degradatie te ontlopen.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 3. Blog | Peter Bosz en Hendrie Krüzen passen niet bij Ajax

  Blog | Peter Bosz en Hendrie Krüzen passen niet bij Ajax

  Ik heb de laatste drie weken het sportnieuws gevolgd vanuit een ander deel van deze wereld. Soms heeft een mens vakantie nodig. En als het even kan stap ik dan in een vliegtuig om een poosje elders op deze planeet te vertoeven. Maar hoe mooi het Caribisch gebied en Florida ook zijn, ik moest en zou dagelijks de actualiteit in Twente en Nederland volgen. Ik wilde niks missen van het nieuws over FC Twente, Heracles en alle andere ontwikkelingen op en rond sportvelden in deze wereld.