Volledig scherm
Brahim Darri (links) in actie voor Heracles Almelo tegen Feyenoord. © Pro Shots

Ali B helpt Brahim Darri met transfer van Heracles naar NEC

NIJMEGEN - NEC heeft linksbuiten Brahim Darri van Heracles Almelo op de korrel. De buitenspeler is dichtbij een overgang naar de eerstedivisionist uit Nijmegen.

Volledig scherm
Ali B wandelt het Goffertstadion binnen. © DG

Darri liet buiten het veld van zich horen door samen met rapper Ali B, die vrijdagochtend het Goffertstadion binnenstapte, een nummer op te nemen. Ali B is ook actief als spelersmakelaar. 

Darri (23) speelde in de jeugd voor Vitesse en Ajax. Ook kwam de linksbuiten op huurbasis een half seizoen uit voor De Graafschap. Voor Heracles speelde hij 104 duels. De aanvaller heeft een vertrekwens en is om die reden uit de selectie gezet in Almelo.

Aanwinsten

Technisch directeur Remco Oversier van NEC zoekt nog twee buitenspelers voor zijn selectie. Zestien spelers vertrokken bij NEC. Daarvoor haalde NEC tot nu toe tien spelers terug: Norbert Alblas, Gino Coutinho, Randy Wolters, Josef Kvida, Terry Lartey Sanniez, Joey van den Berg, Rens van Eijden, Leroy Labylle, Tom Overtoom en Paolo Sabak. De topscorer van vorig seizoen, Anass Achahbar, is opnieuw voor een seizoen gehuurd van PEC Zwolle.

  1. ‘Is Peterson al op het matje geroepen bij Heracles?’
    nabeschouwing

    ‘Is Peterson al op het matje geroepen bij Heracles?’

    ENSCHEDE - Heracles en het spelen op gras: zo langzamerhand ga je serieus denken dat de Almelose voetballers er maar niet aan kunnen wennen. Na de 3-1 nederlaag bij FC Utrecht zei Kristoffer Peterson dat hij liever op gras speelt. En dat hoor je een speler van Heracles niet vaak roepen. FC Twente pakte op de valreep de zege bij Volendam en 1500 Tukkers waren er bij. Fardau en Leon kijken terug op weer een bewogen weekend.