Volledig scherm
AZ-speler Iliass Bel Hassani, vorig seizoen regelmatig in actie voor de club, is na een schorsing terug bij de selectie © Pro shots

Bel Hassani krijgt nieuwe kans bij AZ

ALKMAAR - Iliass Bel Hassani krijgt een nieuwe kans bij AZ en mag  van trainer John van den Brom vanaf maandag weer met de A-selectie meetrainen.

Bel Hassani werd in augustus bij AZ uit de selectie gezet omdat de staf niet blij was met zijn spel én gedrag. Sindsdien werkte hij een individueel programma af, in afwachting van een nieuwe kans. 

In een eerder stadium werd de middenvelder al vertelt  dat hij op weinig speelminuten hoeft te rekenen. Dit seizoen maakte de oud-speler van Heracles Almelo nog geen enkele keer deel uit van de wedstrijdselectie. 

  1. Het bizarre leven van Henk Obermeijer (95): hoe een voetbalcarrière bij Heracles door oorlog werd verscheurd
    PREMIUM

    Het bizarre leven van Henk Obermeijer (95): hoe een voetbalcar­riè­re bij Heracles door oorlog werd verscheurd

    ,,Ik ben met de helm op geboren. Er zat een dik vlies om mijn hoofd, sommige mensen geloven dat je dan helderziend bent. Daar doe ik niet aan mee, maar ik luister wel naar mijn gevoel. Dat heeft me in de oorlog een paar keer van de dood gered.’’ Henk Obermeijer uit Hardenberg is dankzij die ‘meevallers’ inmiddels 95 jaar jong, tijd om zijn memoires in boekvorm uit te geven.