Volledig scherm
PREMIUM
De eerste teamfoto van Heracles voor 2019/2020: Yoëll van Nieff en Kristoffer Peterson zijn al vertrokken uit Almelo. Cyriel Dessers, Mauro Júnior, Adrian Szöke en Mohamed Amissi komen (portretjes v.l.n.r.) er bij op de nieuwe foto. © Lars Smook

Bij Heracles hopen ze nog op een vervanger voor Peterson

ALMELO - Elk seizoen weer worden ze veel te vroeg gemaakt: de elftalfoto’s van de eredivisieclubs. Bij Heracles Almelo klopt er een paar weken na de shoot al helemaal niets meer van. Niet zo gek ook, want maandagavond sluit de transfermarkt pas. Valt er nog wat te verwachten?

Om het geheugen op te frissen: Adrián Dalmau maakte van de foto-persdag van Heracles een klein drama. Normaal is het fotomoment niet meer dan een kwestie van je plek zoeken, vriendelijk glimlachen en je ogen open proberen te houden, maar Dalmau besloot anders. Hij wilde niet op de foto.

  1. Ramt John Stegeman naast lantaarnpaal ook zijn geloofwaardigheid omver?
    PREMIUM

    Ramt John Stegeman naast lantaarn­paal ook zijn geloofwaar­dig­heid omver?

    De trainer die gistermiddag met de billen bloot ging voor zijn spelers en andere collega’s, werd anderhalf uur later nog maar eens met zijn – door de uitgeklapte airbag – blauwe neus op de pijnlijke realiteit gedrukt. Al coachend tijdens de eerste training na zijn dronkemansrit, keek John Stegeman uit op de reclameborden van een grote bierbrouwer die voor een alcoholvrije variant pleit. De vraag die opdoemt, heeft hij naast de verlichtingspaal ook zichzelf en zijn topsportklimaat omver geramd?